Kooperatifimiz ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile ortaklaşa başlatmış olduğumuz 7 Ay ‘’0’’ faizli Harman Kart projesi ortaklarımıza hayırlı olsun
Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Karasakal, Kooperatifimiz ve Türk Ekonomi Bankası ( TEB ) ile ortaklaşa başlatmış olduğumuz 7 Ay ‘’0’’ faizli Harman Kart projesi ortaklarımıza hayırlı olsun dedi.
Yönetim Kurulu Başkanı Karasakal, 14 Nisan 2017 Cuma günü itibari ile TEB Adapazarı Çarşı Şubesi ile yeni bir protokol gerçekleştirdik. Harman Kartı alacak olan her ortağımız kooperatifimize gelerek Mazot, İlaç, Tohum, Zirai Alet ve Ekipman, Sulama malzemeleri gibi girdilerini bundan sonra Kooperatifimizden 7 Ay ‘’0’’ faizli olarak alabilecektir. Bu durum bütün ortaklarımızın menfaatinedir. Bu kartta yıllık kart ücreti ya da kart aidatı yoktur ve hayat sigortasını da ortaklarımız isteğe bağlı olarak yaptıra bileceklerdir. Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi dün olduğu gibi bugün ve gelecekte her zaman ortaklarının yanında olacak ve ortaklarının menfaatlerinin korunması noktasında destek vermeye devam edecektir. Kartı onaylanan Ortaklarımız bağlı bulundukları satış mağazalarımız ile irtibata geçerek kartlarını aynı gün içerisinde alıp kullanabilirler. Ortaklarımıza şimdiden hayırlı olsun dedi.