APEK Bolu Bölgesi Muhtar ve Çiftçileri ile bir araya geldi.
Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Karasakal, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Recep Şevket Kökçü, Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet Sağlık, Kooperatif Müdürü Kâmil Özmen ve kooperatif idari personeli ile birlikte Bolu Satış Mağazası’nın bağlı olduğu köy muhtarları ve çiftçileri ile bir araya geldi. 
Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan, Bolu Sulama Birliği Başkanı Sabahattin Altunel ve Bolu Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İlhami Otacıoğlu’nun da iştirak ettiği toplantıya yoğun bir katılımın olduğu Kooperatif çalışmaları hakkında yapılan bilgilendirme toplantısında Muhtarlar ve Çiftçiler bizleri düşünüp bu organizasyonu yaptıkları için Başkan Karasakal’a çok teşekkür ederek ve bu toplantıların daha sık yapılması konusunda da taleplerini dile getirdiler. 
Başkan Sebahattin Karasakal, Bolu Bölgesi bizim için önemli bölgelerden biri, buradaki Sulama Birlik Başkanımız, Ziraat Odası Başkanımız, Siz değerli Muhtarlarımız ve ortaklarımız bizlere ve Kooperatifine her zaman sahip çıkmıştır. Kooperatif olarak biz ortaklarımızın emrindeyiz. Bu bölgemizde genel olarak her yıl bu şekilde bilgilendirme toplantıları yapıyoruz. Bu yıl siz değerli ortaklarımıza ve diğer bölgelerdeki ortaklarımıza 80 milyonluk hizmet götürdük. Ortaklarımıza verdiğimiz hizmetleri her geçen gün kat ve kat arttırarak eksiklerimizi de bir taraftan gidererek hizmetlerimize devam ediyoruz, yatırımlarımıza da ara vermeden devam ediyoruz dedi. Biz yönetim kurulu olarak dedikodulara kulağımızı tıkadık. Bize verilen görev tanımını çok iyi biliyoruz ve birinci önceliğimizin siz değerli ortaklarımıza hizmet olduğunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmıyoruz. Bizim için önemli olan Kooperatifimiz ve siz değerli ortaklarımızsınız. Kooperatifimizin bütün ortaklarına kapımız sonuna kadar açıktır dedi.