HASAT DÖNEMİNE GÜBRE, MISIR TOHUMU ve SULAMA KAMPANYASI BAŞLAMIŞTIR
Kooperatifimiz Müdürü Kâmil Özmen, 2017 yılı tarımsal faaliyetlerin ve yapılacak üretimlerin çiftçimiz ve ülkemiz açısından hayırlı olmasını diledi. 
Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi 6 ilde 19 satış mağazası ve 3.000 kalemden fazla tarımsal ürün ile ortaklarının her türlü girdi ihtiyaçlarını karşılamaktadır. 2016 yılı içerisinde ortaklarımıza 80 milyon TL.’lik tarımsal hizmet götürülmüştür. 2017 yılı içerisinde de yapacağımız her türlü tarımsal hizmetlerin çalışmaları ve planlamaları yapılmıştır. Kooperatif olarak ortaklarımıza destek amaçlı kampanyalarımızı sezon başlangıçlarında ve yıl içerisinde sms yöntemi ile zaman zaman da yerel basınımız aracılığı ile duyurmaktayız dedi. 
Müdürümüz Kâmil Özmen 25 Ağustos 2016 tarihinde 2017 sezonunda kullanılacak gübreler için bir kampanya başlattıklarını ve bu kampanyada ortaklarımıza 15 bin ton azotlu ve kompoze gübrelerin temininin yapıldığını, Kasım ve Aralık aylarındaki döviz kurlarında yaşanan artışlar dolayısı ile tarımsal girdi maliyetlerinin fiyatlarında % 10’lardan % 20’lere kadar fiyat artışlarının yaşandığını ancak bu günlerde döviz fiyatlarındaki gevşemeler nedeni ile fiyatların bir miktar geri gelmesi ile tekrar hasada gübre ve mısır tohumu kampanyası, 2017 yıl sonuna da yağmurlama ve damlama sulama kampanyalarını başlattıklarını söyledi. İlimizin tarımsal anlamda en büyük sorununun tarımsal arazilerimizin çok dağınık ve çok küçük parçalardan oluşmasıdır. Verimliğin ve tarımsal karlılığımızın artması girdi maliyetlerimizin düşürülebilmesi için ilimizin tarım alanlarının bir an önce toplulaştırılması gerektiği ve birinci sınıf tarım arazilerimizin de sit alanı ilan edilmesi gerektiğini söyledi. Özmen, 2017 yılı Türkiye tarımına, İlimiz tarımına bol ve bereketli kazançlar getirmesini temenni ediyorum dedi.