APEK Osmaneli’de Muhtarlar İle Buluştu
Kooperatifimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Karasakal, Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet Sağlık beraberinde Kooperatif Müdür Yardımcısı (Zirai) Burcuhan YILMAZ ve Osmaneli Satış Mağazası personelinin de katıldığı yemekli toplantıya Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba ile Çerkeşli Sulama Birliği Başkanı Recep Sert’de iştirak etti. 
Osmaneli İlçesi’ne bağlı mahalle ve köy muhtarlarının hepsinin katıldığı toplantıda Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, APEK’in İlçemiz çiftçilerine yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı çok memnun olduklarını, bölgede tarımsal hizmetlerde önderlik ettikleri için bölge çiftçileri adına teşekkür etti. Ayrıca, Sebahattin Karasakal’a APEK Başkanı olarak yeni görevinde de başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini de iletti.
Başkanımız Sebahattin Karasakal’da, Osmaneli İlçesi’nin bölgedeki özellikle sebze fidesi yetiştiriciliğinde geçtiğimiz yıllara göre çok ilerlediğini, önümüzdeki dönemde de çiftçilerimize hem tarımsal malzeme satışı hem de danışmanlık ile ilgili her alanda gereken hizmet ve desteği yapacaklarını, Kooperatifin kuruluş amacının birlik ve beraberlik içinde daha çok üretmek olduğunu, bundan sonra çiftçilerimizin isteklerini yerine getirmek için daha çok çalışacaklarını, Kooperatifin kapılarının bütün çiftçilerimize açık olduğunu, ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi. Muhtarlarımızın eksiksiz katılımından dolayı da memnuniyetini belirtti.