APEK’ten Pamukova’daki Başkanlara Ziyaretler
Kooperatifimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Karasakal beraberinde Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ferda Özten ve Cevdet Sağlık ile birlikte Pamukova’daki Sivil Toplum Örgütleri Başkanlarına iadei ziyarette bulundular.
Yönetim Kurulu Başkanımız Sebahattin Karasakal ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan, Pamukova Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Akın, Pamukova Ziraat Odası Başkanı Yaşar Ulukaya, Pamukova Sulama Birliği Başkanı Ahmet Tokaç, Pamukova Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Garip ve Pamukova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sabri Günay’a iadei ziyarette bulundular.
Görüşmelerde Muhtarlarla bölgedeki tarım faaliyetleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Sebahattin Karasakal, Kooperatifin kapılarının her daim çiftçilerimize açık olduğunu, karşılaşılan sorunlarla ilgili ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Ayrıca APEK olarak çiftçilerimize ne gibi hizmetler ve kolaylıklar yapılabileceği hususunda Başkanlar ve Bölge Muhtarlarından bilgi aldı.