Sakarya Ziraat Odası’ndan Kooperatifimize Ziyaret

Sakarya Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi (APEK) Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Karasakal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette, aynı zamanda Sakarya Ziraat Odası’nda Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan APEK Yönetim Kurulu Başkan Vekili R. Şevket Kökçü ve APEK Yönetim Kurulu Üyeleri Ferda Özten ve Cevdet Sağlık’ta hazır bulundu.

Sakarya Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu, APEK Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Karasakal’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. Sakarya Ziraat Odası olarak her zaman Başkan ve yönetim kurulunun yanında olduklarını ve her daim destekçileri olacaklarını söylediler.

APEK Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Karasakal’da, Sakarya Ziraat Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinin ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için teşekkür ederek, ziyaretiniz beni ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı çok memnun etti, Sizlerin desteği bizler için çok önemli.  Ziraat Odasının çiftçiye yönelik yürüttüğü çalışmalar ile hizmetleri yakından takip ettiğini söyleyen Başkan Karasakal, Başkan Şenoğlu ve Oda yönetimine başarılar dileyerek bütün projelerine de destek olacağını belirtti.

Ayrıca Kooperatifin dün olduğu gibi bundan sonra da aynı titizlikle hizmetlerine devam edeceğini ve hep birlikte çok daha güzel günlere ulaşacaklarını söyledi. Bu kurum çiftçilerin kurumu, biz de çiftçimizin hizmetkârıyız dedi.

Başkan Sebahattin Karasakal, Sakarya Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Koç, Erdinç Eryılmaz ve beraberindeki Meclis Başkanı Cevat Altun, Meclis Başkan Vekili Sabri Karabaşoğlu ile Meclis Üyeleri Erdoğan Ünsalan, Nizamettin Pir, Ali Bat ve Ali Eroğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.