Pamukova Muhtarlar Derneği ve Muhtarlarından Kooperatifimiz Yeni Yönetim Kuruluna Ziyaret
Pamukova Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Garip ve beraberinde Pamukova İlçesi’nin köy ve mahalle muhtarlarının tümü göreve yeni gelen Kooperatifimiz Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kuruluna Kooperatif merkezinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
Başkan Recep Garip ve bütün muhtarları göreve yeni gelen Kooperatifimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin KARASAKAL’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar dilediler. Pamukova İlçesi muhtarları olarak her zaman Başkan ve yönetim kurulunun yanında olduklarını ve her daim destekçileri olacaklarını söylediler. 
Yönetim Kurulu Başkanımız Sebahattin KARASAKAL’da, Pamukova Muhtarlar Derneği Başkanı ve Muhtarlara ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için teşekkür ederek, ziyaretiniz beni ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı çok memnun etti, Sizlerin desteği bizler için çok önemli. Kooperatifin dün olduğu gibi bundan sonra da aynı titizlikle hizmetlerine devam edeceğini ve hep birlikte çok daha güzel günlere ulaşacaklarını söyledi. Bu kurum çiftçilerin kurumu, biz de çiftçimizin hizmetkârıyız dedi.